Recep Bey Fatih Portakal için dua etsin de...

Sevgili okurlarım, gazeteleri bir yana bırakıyorum… Bu ülkede muhalefet yapabilen sadece birkaç televizyon kanalı kaldı. Halk TV, Fox TV, Tele 1, Ulusal Kanal, Cem TV… Unuttuklarım varsa özür dilerim. Bizim evde bu kanallardan...

Sevgili okurlarım, gazeteleri bir yana bırakıyorum… Bu ülkede muhalefet yapabilen sadece birkaç televizyon kanalı kaldı.
Halk TV, Fox TV, Tele 1, Ulusal Kanal, Cem TV…
Unuttuklarım varsa özür dilerim.
Bizim evde bu kanallardan sadece ikisini, Halk tv ile Fox’u izleyebiliyoruz zira bizde Digitürk var ama ötekiler orada yok.
Son yıllarda muhalefet yapma açısından Fox öne çıktı…
Sabah programlarında İsmail Küçükkaya, saat 19 haberlerinde ise Fatih Portakal…
Bu iki isim Fox’u, özellikle siyasi programlarda ve haber saatlerinde, reyting tablosunun en üst sıralarına taşımayı başardı.
İkinci sırada Halk TV var.

★★★

Bizim nice anlı şanlı televizyon kanalları pek çok konuda suskun kalırken, ya da iktidara ve Recep Bey’e yağcılık yaparken, bunun nedeni acep nedir?
Hemen söyleyeyim, yanıtı gayet basittir…
Bizim medya patronları zengin iş adamlarıdır. İktidarla bir sürü işleri ve onlardan beklentileri vardır. Reklam beklentileri dahil.
Tepedeki devlet gücünü ürkütmek istemezler.
Ürküttükleri takdirde başlarına neler geleceğini iyi bilirler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 214 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 566 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar