Sen neymişsin be Adnan Abi!

Sevgili okurlarım, Türkiye, Adnan hoca çetesi, kedicikleri ve müritleriyle uğraşıyor. Bu olay yeni değil. Devlet bu çeteye geçmişte de el atmıştı ama sonuç çıkmadı. Geçen süre...

Sevgili okurlarım, Türkiye, Adnan hoca çetesi, kedicikleri ve müritleriyle uğraşıyor. Bu olay yeni değil. Devlet bu çeteye geçmişte de el atmıştı ama sonuç çıkmadı. Geçen süre içerisinde Adnan hoca kısa süreli tutuklandı ama daha da palazlandı, mürit ve kedicik sayıları arttı, yeni villalar edindi, çetenin televizyon kanalı kuruldu, tehdit ve şantajla büyük paralar kazandılar.
Yapılan baskınlarda ortaya çıkarılan pislikleri hep birlikte gördük. Demek ki geçmişte bu olay da örtbas edilmiş ve birilerinin koruması altındaki Adnan hoca keyfince yaşamını sürdürmüş!

* * *

Şimdi size Hürriyet Gazetesi’nde yayımlanan 16 Ocak 2000 tarihli, bundan 18 yıl önceki yazımı iletiyorum. Pislikleri bir kez daha görünüz. Yazımda adı geçenlerin soyadlarını gizliyorum, sadece baş harflerini kullanıyorum.
İşte “Adnan’ı Savunanlar” başlıklı o yazı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar