AKP’nin Avrupa’daki para makinesi

Sevgili okurlarım, Recep Bey geçtiğimiz Pazar günü Bosna Hersek’te bir miting yaptı. Bu mitingleri aslında çeşitli Avrupa ülkelerinde yapacaktı ama onlar izin vermedi. Almanya, Avusturya, Hollanda açıkça...

Sevgili okurlarım, Recep Bey geçtiğimiz Pazar günü Bosna Hersek’te bir miting yaptı. Bu mitingleri aslında çeşitli Avrupa ülkelerinde yapacaktı ama onlar izin vermedi. Almanya, Avusturya, Hollanda açıkça yasakladı.
İşte Türkiye’nin durumu Avrupa’da böyle, ağlanacak durumdayız.
Recep Bey baktı ki Avrupa kapıları kapalı, o zaman şöyle bir çözüm bulundu.
Bu miting Bosna’da yapılacak ama başka bir isim altında.
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği isimli, Avrupa’da faaliyet gösteren bir kuruluş var. Bizim devlet parasıyla besleniyor.
Güya onların genel kurul toplantısı Bosna’da yapılacak ve bizimki de, orada konuşacaktı!
Toplantı yapıldı… Çeşitli Avrupa ülkelerinden yaklaşık 15 bin vatandaşımız oraya getirildi ve Recep Bey kendince gövde gösterisi yaptı.

* * *

Şimdi size bu kuruluşun ne olduğunu geçmişteki yazılarımla anlatayım. Unutmayın, o yazılarıma herhangi bir yanıt, yalanlama ve açıklama gelmedi.
İşte 18 Haziran 2014 tarihli yazımdan bölümler… O sırada bu kuruluşun adını ilk kez duyuyorduk. Tam da cumhurbaşkanlığı seçimi öncesiydi:
“Tayyip’in bu gezilerini, kendi adamlarına kurdurduğu Avrupalı Türk Demokratlar Birliği isimli örgüt düzenliyor.
Bu kuruluş neyin nesidir ve bunca parayı nereden bulmaktadır?
On binlerce Türk vatandaşı yaşadıkları kentlerden Avrupa salonlarına getiriliyor. Bunlara yemek veriliyor, yol giderleri karşılanıyor. Salon kiraları anormal yüksek.
Tayyip tarafından kurdurulan bu propaganda örgütüne devletin Tanıtma Fonu bugüne kadar kaç para vermiştir?
ÖRTÜLÜ ÖDENEKTEN ne kadar para ödenmiştir?
Tayyip’e hizmet veren ve onun propagandası uğruna yurt dışı gezilerinde para saçan bu kuruluşun gelir kaynakları nedir?
Bu sorulara yanıt verilmeyeceğini elbette biliyorum… Çünkü veremezler. Devletin ve milletin paraları Tayyip’in çıkarları için işte böyle çarçur ediliyor…”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar