Sizin sesleriniz

Sevgili okurlarım, Türkiye yeni bir baskın seçim olayı ile çalkalanıyor. Muhalefet partilerinin adayı veya adayları birkaç gün sonra belirlenmiş olacak. Bizler köşelerimizde kendi fikirlerimizi...

Sevgili okurlarım, Türkiye yeni bir baskın seçim olayı ile çalkalanıyor. Muhalefet partilerinin adayı veya adayları birkaç gün sonra belirlenmiş olacak.
Bizler köşelerimizde kendi fikirlerimizi açıklıyoruz, adı geçen bazı aday adaylarını beğenmiyoruz, bazılarını tutuyoruz.
Ancak bunlar olurken en az bizim kadar sizlerin de görüşleri çok önemli. Acaba SÖZCÜ okurları bu konuda ne düşünüyor?
Elime dün ulaşan mesajların bir bölümünü hiç kimse hakkında ayrımcılık yapmadan, şimdi sizlere sunuyorum.
Bazılarının soyadlarını yazmıyorum çünkü hiçbirini tanımadığım o okurlarım kamu görevlisi veya iş adamı olabilir ve bu baskı ortamında başlarına iş açılabilir.

* * *

İşte o mesajlardan bazı örnekler… Ben hiçbir yorum yapmıyorum.
Caner K. yazıyor:
“CHP 80 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen’i aday gösterirse bence Tayyip Erdoğan birinci turda rahat şekilde Cumhurbaşkanlığı’nı alır. CHP Büyükerşen’i göstermek yerine Meral Akşener’i ortak aday gösterirse çok daha iyi olur. Ama CHP Muharrem İnce’yi gösterirse Erdoğan birinci turda seçilemez. İkinci turda Akşener ve İnce’den hangisi daha çok oy almışsa ona destek veririz. Ben de öyle yapacağım.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 214 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 566 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar