Avukat Bey’in açıklaması

Sevgili okurlarım, burada iki gün bir konuyu yazdım. Bana Bitlis cezaevinden mektup gönderen İbrahim Yaprak isimli tutuklu, Bitlis Barosu’na kayıtlı avukat Onur Ay tarafından sekiz bin lira dolandırıldığını, parayı...

Sevgili okurlarım, burada iki gün bir konuyu yazdım. Bana Bitlis cezaevinden mektup gönderen İbrahim Yaprak isimli tutuklu, Bitlis Barosu’na kayıtlı avukat Onur Ay tarafından sekiz bin lira dolandırıldığını, parayı peşin alan avukatın bir süre sonra Adalet Bakanlığı tarafından açılan hakimlik sınavını kazandığını ve ortalıktan kaybolduğunu iddia ediyordu.
Bu iddia doğru olduğu takdirde, böyle bir şahsın hakim veya savcı yapılması mümkün değildi.
Durumu araştırdım, olay doğruydu.
İsmini iki yazımda da açıkça yazmadığım Bitlis Barosu’na kayıtlı avukat Onur Ay, dün gönderdiği açıklamada bu aileden sekiz bin lira vekalet ücreti aldıktan sonra paranın bir bölümünü iade ettiğini söylüyordu!

* * *

Dün beni aradı.
Sınavı kazanmış, şimdi Ankara’da, Adalet Bakanlığı’nda savcılık stajı görüyormuş.
Dün bir de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Avukat ve Noter Soruşturma bürosundan yazı aldım, bana gelen şikayet mektubunu kendilerine göndermemi istiyorlardı.
Demek ki soruşturma başlamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar