Yusuf’u annesine kavuşturun…

Yine ölümün pençesinde bir çocuk. Yusuf Kerim Sayın, altı yaşında, sadece ve sadece altı yaşında, küçücük, minnacık. Minik Yusuf, kanser türünün en tehlikelisi olan Ewing Sarkom’a...

Yine ölümün pençesinde bir çocuk. Yusuf Kerim Sayın, altı yaşında, sadece ve sadece altı yaşında, küçücük, minnacık. Minik Yusuf, kanser türünün en tehlikelisi olan Ewing Sarkom’a yakalandı ve hastalık tanısının konulduğu gün devlet annesini almış ve demir parmaklıkların ardına koymuş.

Ewing Sarkom, çocuklarda görülen kemik ve yumuşak dokularda gelişen kanser türü. Bu kansere yakalananların hayatta kalma, sağ kalma oranı yüzde 25’in altında.

Devletimiz, minik Yusuf’a kanserin en ölümcül türüne yakalandığı tanısının konulduğu annesini almış Yusuf’tan ve cezaevine göndermiş! Minnacık Yusuf’un gözünün yaşına hiç bakmamış!

Neden? Çünkü Yusuf’un annesi suçlu!

Peki suçu ne? Ölmekte olan minnacık bir çocuğun annesinin suçunun ne olduğunun bir önemi var mı? Hangi suç ölümün pençesindeki minnacık bir çocuğu annesinden kopartacak kadar büyük, tehlikeli olabilir?

Soruyorum hangi suç!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 38 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 946 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar