Cezaevinden bir feryat…

Bir devlet düşünün ki bir buçuk milyon vatandaşına “terörist” şüphesiyle yaklaşmış… Bir yargı düşünün ki ülkesinde bir buçuk milyon kişi hakkında “Silahlı...

Bir devlet düşünün ki bir buçuk milyon vatandaşına “terörist” şüphesiyle yaklaşmış… Bir yargı düşünün ki ülkesinde bir buçuk milyon kişi hakkında “Silahlı Terör Örgütü Suçları” kapsamında soruşturma başlatmış!

Bir devlet düşünün ki ülkesinin 800 şirketine “terör örgütünün” uzantısı olduğu gerekçesiyle kayyım atamış, hakkında mahkumiyet kararı olmayan, soruşturma dahi açılmamış on binlerce insanının sicilini bozmuş, hukuken geçerli hiçbir suç delili olmadığı “adeta” diyerek alınlarına “terör şüphelisi” damgasını vurmuş.

On binlerce kamu çalışanı vatandaşını KHK ile kamu görevlerinden atmış, vatandaşlarını sivil ölüme terk etmiş bir ülkenin hukuk devleti olduğunu söylemek mümkün mü?

Dünyada bunların başka bir örneği var mıdır?

***

Cumhurbaşkanı Erdoğan devletin başı. Tek yetkili. Ülkenin tek sorumlusu. Her...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.227 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 528 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 643 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 945 Okunma Erdoğan Anadolu’da İstanbul’a oy isterken... 03 Nisan 2024 | 1.376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar