Bu bir skandalsa, skandalın sorumlusu kim?

Aslında bugün AK Parti’nin seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplandığı, belki de tarihinde ilk kez “tatsız tuzsuz ve baya gerilimli” geçen Kızılcahamam kampını yazacaktım....

Aslında bugün AK Parti’nin seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplandığı, belki de tarihinde ilk kez “tatsız tuzsuz ve baya gerilimli” geçen Kızılcahamam kampını yazacaktım. Yazılmaya, üzerinde konuşulmaya değer çünkü.

Hürriyet’ten Ebru Karatosun’un haberine göre, mesela toplantıda söz alan bir milletvekili “Samimiyetsizlik kurumsallaştı. Tuzu kuru diye beyaz Türkleri eleştiriyorduk şimdi beyaz Müslümanlar çıktı” demiş. Mesela söz alan eski bir bakan partilerinin yaptığı ittifakların fayda mı zarar getirdiğini sorgulamış. Bir başka milletvekili “halktan kopulduğu ve partinin bürokratikleştiği” tespitinde bulunmuş.

Gazetepencere’den Nuray Babacan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın “Biz elimizden geleni yaptık, ekonomi etkili oldu” sözlerinin salonda homurdanmalara neden olduğunu, yine Ala’nın “5-6 alanda reform yapsaydık seçimi alırdık. Ama biz bunları yapacağız ve 2028 seçimlerini alacağız” sözlerinin karşılık bulmadığını, alkış almadığını, milletvekillerinin kamptan memnun kalmadığını, gerçek anlamda bir seçim analizi yapılmadığını düşündüklerini yazdı.

Ayrıca...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adalet Bakanlığı Tuğrul Türkeş’i beklemeye aldı, onay yok! 23 Temmuz 2024 | 1.274 Okunma Tehlikenin farkındayız: HSYK yargı üzerinde tehdit olmaktan acilen çıkarılması gerekiyor… 17 Temmuz 2024 | 1.318 Okunma 15 Temmuz ve sonrasındaki Türkiye… 16 Temmuz 2024 | 1.364 Okunma Kayseri olayları planlı bir organizasyonmuş… 09 Temmuz 2024 | 4.867 Okunma Adalet yerini bulmazsa devlet yıkılıp gidecek... 05 Temmuz 2024 | 1.747 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar