“Aday konusu gündeme gelmedi, masa dağılmayacak”

Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın bugünkü (29.12.2022)''“Aday konusu gündeme gelmedi, masa dağılmayacak”'' başlıklı yazısı.

Dün sabah, 27 Aralık akşamı Ankara Ahlatlıbel’de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 2, buçuk saat baş başa görüşen İYİ Parti lideri Meral Akşener’i aradım ve “Görüşme sonrası bir açıklama yapmadınız, neler konuştunuz, masa dağılıyor mu, aday konusu gündeme geldi mi, görüşmeyi kim istedi, neler oluyor” diye peş peşe sordum.

Sayın Akşener ben daha cümlemi bitirmeden “Masa neden dağılsın, sebep ne? Ben niye masadan kalkayım” diyerek masanın Türkiye’nin geleceği için öneminin, değerinin altını uzunu uzun çizdi.
Görüşmeyi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu istemiş, kamuya açık bir yer olması sebebiyle Ahlatlıbel Tesisi’nde karar kılmışlar, tek bir gündem maddesiyle bir araya gelmişler, Akşener’in kendi ifadesiyle: “Saraçhane meselesi.”

“Enteresan bir ülkede yaşıyoruz. 14 Aralık günü siyasi bir cinayet işlendi, bir belediye başkanının kellesi hukuk kıskacıyla giyotine yatırıldı. Yapılması gerekeni yaptım, kalktım ve destek için gittim. Bütün programlarımı iptal ettim. Bundan daha elzem program mı olur? Giderken de Altılı Masadaki bütün liderleri aradım. En başta Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım, telefonu kapalıydı....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 60 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 946 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar