Milli Görüş niçin kuruldu?

Allah şahittir ki!Tarih şahittir ki!Yaşayanlar şahittir ki!Milli Görüş bugünlere gelinsin diye kurulmadı! Milli Görüş, Haçlı veya Siyonist Medeniyetlerine hayran olunsun diye kurulmadı, İslam Medeniyetinin altın...

Allah şahittir ki!
Tarih şahittir ki!
Yaşayanlar şahittir ki!
Milli Görüş bugünlere gelinsin diye kurulmadı!

Milli Görüş, Haçlı veya Siyonist Medeniyetlerine hayran olunsun diye kurulmadı, İslam Medeniyetinin altın çağları tekrar yaşansın diye kuruldu!

Milli Görüş, tarihte yapılmış ve zulüm kuleleri ile dolu Haçlı saldırılarının temize çıkarılması için değil, bu saldırıların bir daha asla tekrarlanmaması için kuruldu!

Milli Görüş, yeni ve eskisinden daha kanlı Haçlı saldırıları yapılsın ve onlara maddi, manevi destek olunsun diye değil, tüm dünyaya barış, hoşgörü, insan haklarının kamil manada sağlandığı, insan onurunun korunduğu, adil düzen ve adil bölüşüm kaidelerinin hâkim olduğu ortam sağlansın diye kuruldu!

Milli Görüş, servet, şöhret, şehvet bataklığında onurlarını kaybeden nesiller yetiştirmek için değil, manevi hasletlerle mücehhez, uğruna canı dâhil her şeyini rahatlıkla feda edebileceği değerlerin hâkim olması için çalışacak nesiller yetişsin diye kuruldu.

Milli Görüş, iradesi zayıf, Erbakan Hocamızın tabiri ile çerez-çemen peşinde kişiliğini feda edip, kendi değerlerine dudak büken müteahhitler yetiştirmek için değil, tüm insanlığın saadetini sağlama gayesi ile hedeflenen düzeni kurabilmek için, gecesini gündüzüne katıp çalışması gerektiğinin bilincinde mücahitler yetiştirmek için kuruldu.

Milli Görüş, Amerika’ya, Avrupa’ya, ya da maddi gücü yüksek başka odaklara kul köle olunsun, onların ifsatlarına işbirlikçilik kuralları içinde destek verilsin diye değil, tüm mazlum milletlerin kurtuluşuna gayret eden, tarihi birikimlerimizi hatırlayıp, onlara lider ülke olalım bilincinin hâkim olması için kuruldu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tomar Tomar Kumar 25 Aralık 2017 | 196 Okunma Büyük fotoğraf netleşiyor 18 Aralık 2017 | 193 Okunma Dünyayı kurtuluşa zorlamak 11 Aralık 2017 | 73 Okunma Kurtuluş savaşında iç kavga 04 Aralık 2017 | 125 Okunma Şiir avuçta köz 18 Eylül 2017 | 109 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar