Yeni dönemin strateji ve siyasetleri-7 program ve test programı

Sistem içindeki partilerin programa ihtiyaçları yoktur. Çünkü dönen çark onlarındır. Çark kırılmasın yeter. Onların biricik programı, sistemi korumaktır. O nedenle bakınız, sistem içinde...

Sistem içindeki partilerin programa ihtiyaçları yoktur. Çünkü dönen çark onlarındır. Çark kırılmasın yeter. Onların biricik programı, sistemi korumaktır. O nedenle bakınız, sistem içinde kurulan partiler, yalnızca PR yapıyor. PR nedir diyeceksiniz. “Public Relations”, yani halkla ilişkiler. Onların yaptıklarına bakarsak halkı avlamak. Halk, kendisini borçlandıran, yoksullaştıran, işsiz bırakan, iflasa sürükleyen sistemin dışında bir şey düşünemesin. Kafalar sistemin içindeki hesaplara kilitlensin.

Program, sistemi değiştirecek olanlar için gereklidir. Borçlanma ve bölünme rejiminden kurtulmak istiyoruz, peki yerine hangi sistemi getireceğiz? Siz hiç sistemin partileri arasında böyle bir tartışmaya rastladınız mı?

SİSTEM DIŞI ÇÖZÜM GÜNDEMDE

Türkiye’nin sistem içinde bütün çözümlerin tükendiği bir sürece girmiş bulunuyoruz. O nedenle sistem içindeki bütün hesaplar bundan böyle geçersizdir. Sistemin halkın önüne koyduğu seçeneklerin de geçersiz olduğunu öğreneceğiz. Kendi tecrübelerimizle.

Sözün özü, Türkiye köklü çözümlerin içine girmiştir. Devrimci programlar geçerlidir. Kolay sanılan çözümler artık imkansızdır. Zor olanlar ise, biricik çözümdür. Türkiye, silahların konuştuğu bir iklimde, bombaların, mayınların patladığı bir ortamda çözüm üretecektir. Bunu anlamayanların hükümet olma, hatta etkin siyaset yapma şansları yoktur.

PROGRAM

Türkiye, 1945’ten bu yana yaşanan Küçük Amerika sürecinden çıkmakta ve Avrasya’ya yönelmektedir. Avrasya, Kemalist Devrimi tamamlama iklimidir. Avrasyalı olmak, ancak Kemalist Devrimin programıyla mümkündür. Bunu da öğreneceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar