Yeni bir yılın değil yeni bir dünyanın eşiğindeyiz

Atlantik Çağının sonu geldi. Avrasya Çağına giriyoruz. 20. Yüzyılın mazlumları, artık 21. Yüzyılın öncüleri olmuşlardır. Yeni bir dünya kuruluyor. Ve Türkiye, Yeni Dünyada Atatürk...

Atlantik Çağının sonu geldi. Avrasya Çağına giriyoruz. 20. Yüzyılın mazlumları, artık 21. Yüzyılın öncüleri olmuşlardır. Yeni bir dünya kuruluyor. Ve Türkiye, Yeni Dünyada Atatürk Devriminin Türkiyesi olarak öncü konumlarda olacaktır. Yeni Dünyanın kuruluşu, insanlığın ve Türk milletinin omuzlarındaki zor iştir.

BÖYLE GİTMEZ!

Doğrudur, 1919’un yüzüncü yılına yine o zor koşullarda giriyoruz. Ancak bu çetin koşullar, bize büyük çözümü dayatıyor.

Bütün üreticiler, “Böyle gitmez” diyor. Böyle gitmez! O zaman yeni bir Türkiye’nin eşiğindeyiz. Büyük karar kapımıza dayanmıştır. Büyük karar, Atatürk Devrimini tamamlama kararıdır. Üreten Türkiye ve Birleşen Türkiye hedefi, bizi göreve çağırıyor.

Bu koşullarda krizden korkmuyoruz. Kriz, Türkiye için altın fırsatın adıdır. Başka yolu yok, Üretim Devrimini başaracağız ve borç batağından çıkacağız. Bölücü Terörü içeride ve dışarıda bitireceğiz, yurdumuza barış getireceğiz. Aydınlanmış, başı dik, üreten bir toplum oluşturacağız. Akdeniz ve Ege’den yönelen ABD-İsrail tehdidini göğüsleyeceğiz, Mavi Vatanımızda egemenliğimizi ve güvenliğimizi sağlayacağız. Atatürk Devrimini tamamlayıp Avrasya iklimindeki tarihî konuma yerleşeceğiz.

31 ARALIKTA UMUTLARI PAYLAŞMAK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar