Üretim Devrimi Kurultayları için seferberlik -Türkiye Üretim devrimi-9

Önümüzdeki  iş, Üretim Devrimi Programını görüşmek ve karara bağlamak için Üretim Devrimi Kurultaylarını toplamaktır.Nerde üretici varsa, orada Üretim Devrimi Kurultayı örgütleyeceğiz.

Kent, kasaba, köy, mahalle, fabrika, işyeri, çarşı, üretici olan her yerde Kurultay toplayacağız.                                                       

Bu kurultaylardan seçilen delegelerle Ankara’da Üretim Devrimi Büyük Kurultayı’nı toplayacak ve Üretim Devrimi Programını bütün milletimize ilan edeceğiz. 

Bütün üreticilerimizi, partilerimizi, sendikalarımızı, kooperatiflerimizi, köy derneklerini, esnaf ve zeaatkar örgütlerimizi, sanayici ve tüccar örgütlerini bu Kurultayları toplamak için seferber edeceğiz. Kurultaylarımızı birlikte örgütleyeceğiz.

Hedefimiz, Türkiyemizi bu ekonomik çıkmazdan kurtarmak için Üretim Devrimini başarmaktır. Bunun için Üreticilerin Millî Hükümetini oluşturmak anahtar görevdir. Vatan Partisi’nin bütün örgütleri, Üretim Devrimi Kurultaylarını toplamak için çalışmalara başlamış bulunuyorlar.

MİLLÎ SEFERBERLİK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Avrupa milliyetçiliği yeniden dünya gündeminde 27 Mart 2024 | 214 Okunma Muhafazakârların milliyetçiliği 25 Mart 2024 | 462 Okunma Çarlık Rusyası’nın Of’tan kurtuluşu 23 Mart 2024 | 636 Okunma AK Parti’yi kemiren Ortaçağlı ve bölücü müttefikleri 22 Mart 2024 | 1.451 Okunma Rusya ve Çin dostluğu halk tabanına oturdu 21 Mart 2024 | 171 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar