TGB’nin başarısı

Adana 20. Asliye Ceza Mahkemesi, İncirlik üssüne girerek ellerinde çuvalla ABD askerlerini kovalayan TGB yöneticileri ve üyeleri hakkında açılan ceza davasında aklama kararı verdi. Böylece coninin başına bir çuval da...

Adana 20. Asliye Ceza Mahkemesi, İncirlik üssüne girerek ellerinde çuvalla ABD askerlerini kovalayan TGB yöneticileri ve üyeleri hakkında açılan ceza davasında aklama kararı verdi.
Böylece coninin başına bir çuval da Türk Yargısı geçirmiş bulunuyor.
Millet, Gençlik, Devlet ve yargısı, Vatan Savaşında aynı cephededir. 
TÜRKİYE TARİHİNİN EN ETKİN GENÇLİK HAREKETİ
1968 Gençlik Hareketinin Genel Başkanı olarak, elli yıl sonra sevinçle saptıyoruz: TGB, 1968 Hareketinin çok ilerisindedir. Doğru ideolojik yapısı, halka bağlılığı, doğru eylem çizgisi, tasarım ve plan yapma yeteneği, disiplini ve cesaretiyle Türkiye tarihinin en güçlü, en etkin gençlik örgütlenmesidir.
TGB 5. Olağan Kongresi, bir hafta önce 30 Eylül 2017 günü Ankara’da toplandı ve yeni yönetimini seçti. Yıldırım Gençer Genel Başkan görevini üstlendi. TGB Kongresi’ne İstanbul’dan yolladığımız mesajda TGB’nin çetin mücadele birikimini vurguladık. 
TGB 5. OLAĞAN KONGRESİ’NE MESAJ
Türkiye Gençlik Birliği 5. Olağan Genel Kongresi 
Divan Başkanlığı’na
Sayın Başkan,
Türkiye’nin Devrimci Vatansever Gençliğinin Değerli Delegeleri,
Türkiye ve Batı Asya’nın içine girdiği çetin koşullarda toplanan 5. Genel Kongremizi devrimci duygularla selamlıyorum.
Zorluklar varsa, Türkiye’nin devrimci gençliği de vardır.
TGB, zorlukları devrimle aşan iki yüzyıllık Genç-Türk Devrimciliğinin örgütlenmesidir.
Genç-Türk Devrimcisinin zorluklara yanıtı, devrim olmuştur.
Bugün de Türkiyemiz, Vatan Savaşımızı kesin zafere ulaştırma v...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar