Terör nereden geliyor acaba

PKK’nın bebek öldürmesi, CHP ve HDP yanında Türk Tabipler Birliği gibi örgütleri müşkül durumda bıraktı. Terörü kınamak zorunda kaldılar. Söylemleri ortak. Lafa “Terör nereden gelirse...

PKK’nın bebek öldürmesi, CHP ve HDP yanında Türk Tabipler Birliği gibi örgütleri müşkül durumda bıraktı. Terörü kınamak zorunda kaldılar. Söylemleri ortak. Lafa “Terör nereden gelirse gelsin...” diye başlıyorlar.

CHP ARAŞTIRMA KURUMLARINA AĞIR GÖREV

Herkes merâk içinde. Terör nereden geliyor acaba?

Hiç kimse HDP’nin bu konuyu aydınlatmasını talep etmeyecektir elbette. Çünkü Bölücü Terör Örgütü PKK’nın organı! Onlardan kendi kendilerini mahkum etmelerini bekleyemeyiz.

CHP yönetimine gelince, Bilim ve Araştırma Kurumları var. Seferber olsalar ve terörün nereden geldiğini saptayıp açıklasalar da, bu millet meraktan kurtulsa.

Otuz yılı aşan terör olaylarına rağmen, CHP yönetiminin hâlâ terörün nereden geldiğini bilmezden gelmesi, bulunduğu mevzinin gereği. 2015 seçimlerinden bu yana HDP ile ittifak ekseninde siyaset yapıyorlar. Terörü yapan örgütün adını ansalar, niçin o örgütü sırtlarına alıp Meclise taşıdıklarını halka açıklamaları gerekecek. Bu durumda CHP yöneticilerinden yapamayacağı şeyler istemiş oluyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar