Tehdidi doğru belirlersek doğru uçağı seçeriz

Önceki yıldı, uçak yolcusuyum. Yanımdaki koltuk boş. Bir beyefendi geldi, görüşmek istediğini belirtti, kendisini tanıttı.                               ...

Hepimizin gurur duyduğu “Türk Yıldızları”ndan, Hava Kuvvetlerinde subay. Konu, savaş uçaklarına geldi.                                                                                                                                                                                                   

ABD’nin F dizisi uçaklarıyla Rusya’nın SU dizisi uçaklarını karşılaştırmasını rica ettim. “Biz Türk pilotları hepimiz biliriz, Rus uçaklarının savaş yeteneği ABD uçaklarından üstündür” dedi ve nedenlerini anlattı.

 
E Tümg Beyazıt Karataş komutanımız da Aydınlık ve Ulusal Kanal’da kamuoyunu bilgilendiriyor. ABD, bizi F-35 Projesinden çıkartırsa, kaybeden Türkiye olmaz.                                                                                                             

Türkiye, F-35’e ayıracağı kaynakları kendi savaş uçağının üretiminde değerlendirir.
Türkiye, savaş uçağını nereden alırız tartışmasından önce, bağımsızlığımıza ve vatanımıza tehdit nereden geliyor sorusuna açık bir yanıt vermek durumundadır. 

STRATEJİK SÜREÇ VE MEVZİLENME

Ülkemiz, 2014 yılından bu yana Atlantik sisteminden ayrılmakta ve Avrasya’daki bağımsız konumuna yerleşmektedir. Bu, Ak Parti iktidarının iradesini de belirleyen zorunlu bir süreçtir.                                                                           

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.621 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 996 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 60 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar