Silah gerçeğiyle nerde tanışmak istersiniz?

Batı Asya’da ne zamandan beri söz sahibi olan silahlardır. Silivri duruşmalarında bunu hep vurguladık. Türk Silahlı Kuvvetlerini ve Vatan Partisi önderlerini hapse atan ABD Gladyosu, aslında bize önümüzdeki dönemin...

Batı Asya’da ne zamandan beri söz sahibi olan silahlardır. Silivri duruşmalarında bunu hep vurguladık. Türk Silahlı Kuvvetlerini ve Vatan Partisi önderlerini hapse atan ABD Gladyosu, aslında bize önümüzdeki dönemin bilgisini verdi.

ERGENEKON-BALYOZ TERTİPLERİNDEKİ BARUT KOKUSU

Ergenekon-Balyoz tertipleri, silahların konuştuğu bir döneme girdiğimizin en açık işaretiydi. ABD emperyalizmi, Türk Ordusunu savaşmadan yenme girişiminde bulundu. Bizim cepheden baktığımız zaman, Ergenekon-Balyoz tertiplerinde barut kokusu vardı. Nitekim arkasından ABD’nin Suriye harekâtı ve Irak’ın kuzeyinde İkinci İsrail Devleti’nin kurulması için referandum geldi.

Böylece Türkiye silahlı tehditle bir kez daha ve daha ağır, daha kapsamlı boyutlarda karşılaştı. Bir kez daha diyoruz. Çünkü Bölücü Terörle otuz yılı aşan bir süredir mücadele ediyoruz. Dökülen kanların hesabı yüreklerimizdedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.576 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 996 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 60 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar