Namus günü

Türkiye-Rusya-İran-Suriye-Irak ittifakı, Batı Asya’daki gelişmelere el koymuştur. ABD ve İsrail’in “İkinci İsrail” girişimini bozguna uğratacak güç oluşturulmuştur ve harekete...

Türkiye-Rusya-İran-Suriye-Irak ittifakı, Batı Asya’daki gelişmelere el koymuştur. ABD ve İsrail’in “İkinci İsrail” girişimini bozguna uğratacak güç oluşturulmuştur ve harekete geçmiştir.

İdlib Harekâtı, aynı zamanda Afrin Harekâtı’dır.

İçerde Hendek Savaşı ve ABD Koridoru’na giren Fırat Kalkanı’ndan sonra sırada kesin sonuca giden harekâtlar bulunuyor.

BATI ASYA KILICI

Zafer denklemi kurulmuştur: Batı Asya’nın vatan savaşları birleşti, tek bir savaş oldu: Mazlumlar Dünyasının emperyalizme karşı savaşı.

Kördüğüme kılıç vuruluyor.

Kılıç, Türk Ordusu’nun kılıcıdır.

Kılıç, Batı Asya’nın kılıcıdır.

Kılıç, Mazlumların kılıcıdır.

‘SARAY SAVAŞI’ BOZGUNCULUĞUNUN SONU

Her vatan savaşı, aynı zamanda iç savaştır.

Türkiyemizde de 24 Temmuz 2015’ten bu yana vatan savaşı, iç cephede de sürdü. Bozguncular, Vatan Savaşına daha ilk günlerinden başlayarak “Saray Savaşı” çamurunu attılar. Manşetler yazdılar, “Saray Savaşı” diye.

“Bu savaş, Türkiye’nin savaşı değil, Tayyip Erdoğan’ın savaşı” dediler.

“Türk Ordusu dağı taşı vuruyor” dediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölmüş eşeğin etinden sucuk yapabilirler mi 29 Mart 2024 | 325 Okunma Avrupa milliyetçiliği yeniden dünya gündeminde 27 Mart 2024 | 216 Okunma Muhafazakârların milliyetçiliği 25 Mart 2024 | 463 Okunma Çarlık Rusyası’nın Of’tan kurtuluşu 23 Mart 2024 | 637 Okunma AK Parti’yi kemiren Ortaçağlı ve bölücü müttefikleri 22 Mart 2024 | 1.452 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar