Kimin için adalet?

Türkiye ABD ile cephe cepheye gelmiş, o yürüyüşte ABD tehdidine dokunan tek bir sözcük var mı? Türkiye ABD güdümlü PKK terörünü bitirmek için savaşıyor, o yürüyüşte...

Türkiye ABD ile cephe cepheye gelmiş, o yürüyüşte ABD tehdidine dokunan tek bir sözcük var mı?

Türkiye ABD güdümlü PKK terörünü bitirmek için savaşıyor, o yürüyüşte bölücü terör örgütünü incitecek tek bir sözcük var mı?

Türkiye ABD’nin Gladyosu olan FETÖ’yü temizlemek için büyük bir mücadele veriyor, o yürüyüşte FETÖ’yü rahatsız edecek tek bir sözcük var mı?

Kimler için Adalet isteniyor?

Hangi topraklarda yürünüyor?

Hangi Cumhuriyetin, hangi milletin yürüyüşüdür bu!

SUÇSUZLAR KİM

O yürüyüşte Herekol dağında şehit düşen Mehmetçiğin anasına adalet isteniyor mu? O Mehmetçiğe kurşun sıkana adalet isteniyor.

O yürüyüşte İzmir Adalet Sarayı önünde PKK’nın canlı bombasının üzerine atlayan Polis Fethi Sekin’in yetimlerine adalet isteniyor mu? Canlı bombaya adalet isteniyor.

O yürüyüşte 15 Temmuz darbesini bastırırken şehit düşen, yaralanan askere ve polise adalet isteniyor mu? 15 Temmuz Darbesini yapanlara adalet isteniyor.

O yürüyüşte Ergenekon tertibinde hayatını veren Kuddusî Okkırlara, Yrb. Ali Tatarlara, İlhan Selçuklara, Prof. Dr. Uçkun Geraylara, Amiral Cem Çakmaklara adalet isteniyor mu? O yürüyüşte Ergenekon tertibinin polislerine, savcılarına, yargıçlarına adalet isteniyor.

O yürüyüşte PKK bombasıyla şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’e adalet isteniyor mu? O yürüyüşte Selahattin Demirtaşlara adalet isteniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 994 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 59 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 159 Okunma Kürt halkımızı kazanmada belirleyici olan 07 Nisan 2024 | 431 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar