’Katil’ söyleminin 30 yıldır öğrettikleri

ABD’nin güdümündeki basın organlarının yürüttüğü kampanya bilmiyorum dikkatinizi çekiyor mu? Adlarını da açıkça verelim Hürriyet, Karar gibi gazeteler ve onların denetimindeki...

ABD’nin güdümündeki basın organlarının yürüttüğü kampanya bilmiyorum dikkatinizi çekiyor mu? Adlarını da açıkça verelim Hürriyet, Karar gibi gazeteler ve onların denetimindeki televizyonlardan söz ediyoruz. Yürüttükleri kampanyanın özeti: "Katil Esad kimyasal silah kullanacak, kitleleri katledecek, çocuklar ölecek." 
Bu dolduruşları bir yerlerden hatırlıyoruz öyle değil mi?
‘KATİL SADDAM’ DENDİ: BARZANİSTAN KURULDU
1990 ve 2002 yıllarında ABD’nin Birinci ve İkinci Körfez saldırılarının öncesinde, yine Amerika güdümlü medya, "Katil Saddam" kampanyası yürüttü.
Sonuç: Irak parçalandı ve Barzanistan kuruldu.
‘KATİL KADDAFİ’ DENDİ: DOĞU AKDENİZ TEHDİT ODAĞI OLDU
2011 yılının ilk ayları "Katil Kaddafi" kampanyasına sahne oldu. Kaddafi ise, 22 Haziran 2011 günü "Katil NATO, Katil ABD" diyerek can verdi.
Sonuç: ABD, Libya’yı parçaladı. Şu anda Doğu Akdeniz’de ABD, İsrail ve Yunanistan savaş gemilerinin namluları Türkiye’ye çevrilmiş durumda.
‘KATİL ESAD’ DENDİ: PKK KANTONLARI KURULDU
ABD’nin Suriye’yi bölmek için tezgâhladığı iç savaş öncesinde, 2010 yılında ve 2011 başında "Katil Esad" kampanyası başladı.
Sonuç: Türkiye sınırında PKK/PYD/YPG kantonları kuruldu. Barzanistan’dan Doğu Akdeniz’e ABD-İsrail Koridoru açıldı.
ŞİMDİKİ ‘KATİL ESAD’ KAMPANYASININ ANLAMI
Suriye Devleti, ABD’nin terör örgütlerini temizliyor ve ülkesini bütünleştiriyor. Gelsin bir kez daha "Katil Esad&...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.585 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 996 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 60 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar