Dönemin seçenekleri

Dün bu köşeden arkamızda olanlara ve önümüzdeki sürece baktık. Yaşadığımız dönemi belirledik. Türk Ordusunun 24 Temmuz 2015 günü PKK’nın üzerine yürümesinden bu yana Vatan...

Dün bu köşeden arkamızda olanlara ve önümüzdeki sürece baktık. Yaşadığımız dönemi belirledik. Türk Ordusunun 24 Temmuz 2015 günü PKK’nın üzerine yürümesinden bu yana Vatan Savaşındayız.

ULUSLARARASI BOZGUNCULAR VE ULUSLARARASI VATANSEVERLER

Daha önemlisi bu savaşımız, komşularımızın vatan savaşları ile buluştu ve tek bir cephe oluştu. Rusya, Suriye, İran, Irak ve Katar, bugün Türkiye ile aynı mevziye girdiler. Karşıda ABD emperyalizmi, İsrail ve piyonları var. Batı Asya ülkelerinin vatan savaşları uluslararası düzlemde, insanlığın emperyalizme karşı mücadelesiyle bütünleşti. İşte çağımızın enternasyonalizmi budur: Herkesin kendi vatan savaşını yürütmesi ve yine herkesin vatan savaşlarında birleşmesi.

Vatan Savaşına “Saray Savaşı” diyenler, yalnız Türkiye’nin millî cephesinde değil, aynı zamanda dünya milletlerinin genel cephesinde de bozguncu konumuna düştüler. ABD emperyalizmi, İsrail, onların piyonu olan PKK/PYD, FETÖ, Suudi Arabistan ve Körfez Şeyhlikleri ile kol kola Mazlum Milletlere ve insanlığa karşı yürütülen gerici savaşın aleti oldular. Bulundukları yer, hangi iklimden bakarsanız bakın, ABD emperyalizminin yanındadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölmüş eşeğin etinden sucuk yapabilirler mi 29 Mart 2024 | 221 Okunma Avrupa milliyetçiliği yeniden dünya gündeminde 27 Mart 2024 | 216 Okunma Muhafazakârların milliyetçiliği 25 Mart 2024 | 463 Okunma Çarlık Rusyası’nın Of’tan kurtuluşu 23 Mart 2024 | 637 Okunma AK Parti’yi kemiren Ortaçağlı ve bölücü müttefikleri 22 Mart 2024 | 1.452 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar