CHP'nin bonzaisi Kılıçdaroğlu, CHP örgütünü HDP/PKK ile ittifaka hazırlıyor

Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK’nın...

Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK’nın kucaklaşmasını gösteren tek bir fotoğraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken, utanılacak bir resimdir.

PKK İLE HDP TEK ÖRGÜTTÜR

HDP ile PKK’yı bilerek birlikte yazıyoruz. Çünkü PKK ve HDP diye iki ayrı parti yoktur. İkisi tek partidir. HDP, PKK’nın yasal koludur.

PKK/HDP’nin tek programı vardır: Herkesin bildiği program.

Tek merkezi vardır: Kandil.

Tek örgüt vardır, o tek örgütte herkesin kendi görevleri vardır.

Belirleyici eylemleri terördür. HDP, bu terörün tedarikçiliğini yapar, eleman bulur, ortam sağlar, istihbarat toplar vb. Birlikte yaptıkları iş Mehmetçiğe ve polisimize kurşun sıkmak, Türkiye’nin altına mayın döşemek, ABD emperyalizmini davet etmektir.

HDP’yi PKK’dan kopartmak mümkün değildir, o zaman HDP kalmaz.

PKK’nın temizlenmesi mümkündür: Türk Ordusu, Polisi, Köy Korucusu bu görevi başarıyla yerine getirmektedir.

HDP, koluna girilecek parti değildir, Anayasaya ve yasalara göre kapatılması gereken partidir.

PKK TARİHİNDE DÖNÜM NOKTASI

CHP’nin HDP/PKK ile kola kola yürüyüşü, FETÖ yanında HDP/PKK’yı kurtarmak içindir. “Adalet bitmiştir”, “Herkese Adalet”, “Bu yürüyüş Selahattin Demirtaş’ın çığlığıdır”, “105 bin kamu görevlisi görevlerine dönsün” gibi sloganlar, Yürüyüş'ün amacını ortaya koyuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölmüş eşeğin etinden sucuk yapabilirler mi 29 Mart 2024 | 388 Okunma Avrupa milliyetçiliği yeniden dünya gündeminde 27 Mart 2024 | 216 Okunma Muhafazakârların milliyetçiliği 25 Mart 2024 | 463 Okunma Çarlık Rusyası’nın Of’tan kurtuluşu 23 Mart 2024 | 637 Okunma AK Parti’yi kemiren Ortaçağlı ve bölücü müttefikleri 22 Mart 2024 | 1.452 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar