Cepheleşmeyi YSK kararı mı belirliyor

Bugün cepheleşmeyi YSK’nın İstanbul seçimini yenileme kararı mı belirliyor?

Türk Ordusu ve Polisi ile ABD’nin üzerimize sürdüğü PKK ve FETÖ terör örgütleri hangi nedenle karşı karşıya, YSK Kararının yasallığı ya da yasadışı olması nedeniyle mi?
Doğu Akdeniz’de ABD, İsrail ve Yunan savaş gemileri ile Türk onanması, niçin karşı karşıya? Namluların yönlerini YSK kararı mı belirliyor?
Karadeniz’de safları belirleyen olay nedir, YSK Kararı mı?
Üreticiler ile Sıcak Para Komisyoncuları ve faizciler niçin birbirlerine karşı cephedeler, YSK Kararı ekseninde mi?

SAVAŞ TAKTİĞİ
Bu soruları niçin soruyoruz?
YSK’nın İstanbul seçimini yenileme kararından sonra, bu karar ekseninde bir cepheleşme oluşturma çabası var.
ABD, PKK ve FETÖ ile aynı cephede saf tutanları yöneten merkez, böyle bir cepheleşme kurma peşinde. Bu da bir savaş taktiği! Çünkü Türk milletini ABD, PKK ve FETÖ ile aynı cephede buluşturamazlar. Ama saflaşmayı YSK kararı yasal mı değil mi sorusuna verilen yanıt ekseninde belirlerseniz, birçok vatanseveri ABD-PKK-FETÖ cephesine çekebilirsiniz! Hesap bu! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar