Çatal çıkmazdan kurtuluş

Sandığa giderken, Türkiye’nin önüne bakalım. Bizi neler bekliyor ve bizim o bekleyenlere yanıtımız nedir?

ÖNÜMÜZDE HÜKÜMET SORUNU VAR
İşçiden çiftçiye ve sanayiciye kadar hepimiz “Böyle gitmez” diyoruz. O zaman “Nasıl gider” sorusuna yanıt vermemiz gerekiyor. Evet, İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi yapılıyor ama Türkiye’nin önünde hükümet sorunu var. Ak Parti’nin Türkiye’yi tek başına yönetemeyeceği bir sürece girdik.
 
ÜRETİM DEVRİMİ İÇİN MİLLİ HÜKÜMET
Ancak daha önemlisi, Türkiye Atlantik sisteminden palamarları çözdü ve Avrasya’daki konumuna yerleşiyor. Bu bir sistem değişikliğidir. Demek ki, önümüzdeki süreçte yalnız hükümet değişmeyecek, sistem de değişecek. Türkiye, Borçlanma Ekonomisinden kurtulacak, Üretim Devrimi yapacak.
 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar