Çağdaş medeniyetin cinneti

Adam, üç gün önce Las Vegas’ta müzik festivaline gelen topluluğun üzerine rastgele ateş etti ve son bilgiye göre 59 insanı katletti. 500’ün üzerinde yaralı var. TANIMADIĞI BİLMEDİĞİ...

Adam, üç gün önce Las Vegas’ta müzik festivaline gelen topluluğun üzerine rastgele ateş etti ve son bilgiye göre 59 insanı katletti. 500’ün üzerinde yaralı var.

TANIMADIĞI BİLMEDİĞİ İNSANLARI KIRMAK

Dikkat buyurulsun öldürdüğü insanları tanımıyor, bilmiyor. Aralarında bir düşmanlık yok, anlaşmazlık bile yok. Nişan alınan, hedef alınan bir düşman yok. Renk kavgası, ırk kavgası, milliyet kavgası, mezhep kavgası, aşiret kavgası, cins kavgası, toprak kavgası, ideolojik çatışma değil.

Las Vegas olayında, cinayetlerde ve toplu kırımlarda rastlanan nedenlerden hiçbiri gözükmüyor. Ortada yalnızca kitlesel olarak insan öldürme kastı var. Herhangi bir düşmanlık nedeni olmadan kim olursa olsun, insanları toplu olarak öldürmek biricik amaç olarak görülüyor. Ve cani amacına ulaştıktan sonra, kendisini de öldürüyor. O da bir insan!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.619 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 996 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 60 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar