Bahçeli’nin fitne bombası

Bir süredir iki MHP var. Biri, Devlet Bahçeli’nin yönettiği MHP. Diğeri Akşener’in Partisi. Son üç günde her iki parti yönetimi de gerçek karakterlerini ortaya koydular. Bugün Devlet Bahçeli’nin...

Bir süredir iki MHP var. Biri, Devlet Bahçeli’nin yönettiği MHP. Diğeri Akşener’in Partisi.

Son üç günde her iki parti yönetimi de gerçek karakterlerini ortaya koydular.

Bugün Devlet Bahçeli’nin Türkiye ile müttefikleri arasına attığı fitne bombasını ele alacağız.

Yarın ise, Akşener Partisi’nin basına düşen Ultra Amerikancı programını.

DEVLET BAHÇELİ’DEN BATI ASYA İTTİFAKINA AMERİKAN BOMBASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Ekim 2017 Salı günü MHP TBMM Grubu toplantısında şöyle konuştu:

“O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; ‘81 Düzce’den’ hemen sonra ‘82 Kerkük, 83 Musul’ deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır.”

Özeti “Kerkük ve Musul’u Türkiye’nin 82. ve 83. ili yaparız” diyor.

Pek milliyetçi görüntü veren bu açıklama, Türkiye’nin Batı Asya ittifakının tam ortasına atılan bir Amerikan dinamitidir.

Kerkük ve Musul’u almak ne demek?

Devlet Bahçeli, Irak’ı böleceğiz iddiasıyla ortaya çıkıyor.

Türkiye ile müttefiklerinin arasını açmak için görev yapıyor.

PARÇA TESİRLİ BOMBA

Devlet Bahçeli, fitne bombasını yalnız Türkiye ile Irak’ın arasına atmıyor. Bomba, Türkiye ile İran, Suriye ve Rusya’nın arasında patladı. Bomba parça tesirli, Türkiye ile müttefiklerinin hepsini hedef alıyor. Parçalar, Türkiye’nin silah arkadaşlarını yaralıyor. Çünkü Irak’ın parçalanmasına İran başta olmak üzere, Suriye, Arap ülkeleri ve Rusya da razı olmaz. Irak’ı bölme niyetini ilan eden Devlet Bahçeli, Türkiye’nin bütün gerçek dostlarına kılıç sallıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 74 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 59 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 239 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 157 Okunma Kürt halkımızı kazanmada belirleyici olan 07 Nisan 2024 | 430 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar