Bağışlar Vatan Partisi’ne Vatan Partisi İktidara!

Türkiye, zorlu bir döneme girmiştir. Dört tarafımızdan doğrulan namlular, iç cephede ekonomik sorunlar, ABD merkezli kışkırtmalar ve yoksullaşma tehdidi. Karşılaştığımız zorluklar...

Türkiye, zorlu bir döneme girmiştir. Dört tarafımızdan doğrulan namlular, iç cephede ekonomik sorunlar, ABD merkezli kışkırtmalar ve yoksullaşma tehdidi. Karşılaştığımız zorluklar, çözümü dayatıyor.

Türkiye bu zorluklardan vatan bütünlüğü ve Üretim Devrimiyle çıkacaktır. Vatan Partisi zorlukları yenmede Türk Milletine önderlik edecek ve zorlukları yenecek bir hükümet kuracaktır.

Vatan Partisi, iktidar yoluna girmiştir.

ABD’nin dayattığı borçlanma ve bölünme sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Türkiye, ABD emperyalizmine karşı mücadelenin ön cephesindedir. Onun terör örgütlerini eziyor, bağımsızlaşıyor.

Doğrudur, Türkiye borçlanma ekonomisinin ağır sancılarını yaşıyor. Ancak önümüze bakarsak, Üretim Devriminin eşiğindeyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.627 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 996 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 60 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar