Atatürk’ün öngördüğü üzere Emperyalizm mahv ve perişan oluyor

Irak Ordusu, Kerkük’e girerken, Türk Ordusu emperyalist gericiliğin İdlib’deki inlerini dağıtırken, insan nasıl hatırlamaz O Büyük Devrimciyi? Atatürk, İstiklâl Savaşı yıllarından son nefesine...

Irak Ordusu, Kerkük’e girerken, Türk Ordusu emperyalist gericiliğin İdlib’deki inlerini dağıtırken, insan nasıl hatırlamaz O Büyük Devrimciyi?

Atatürk, İstiklâl Savaşı yıllarından son nefesine kadar, hep o stratejik saptamasını dile getirdi. Hayır dile getirmek değil, tarihî bir emanet gibi hayatın sınavlarına bıraktı:

Emperyalizm, mahv ve nabud olacaktır!

Emperyalizm, mahv ve perişan olacaktır!

BATI EMPERYALİZMİNİN DÜŞTÜĞÜ HALLER

Atatürk’ün nabud olacak, bugünkü dille yok olacak dediği emperyalizm, Batı emperyalizmidir. Şimdilerde o Batı emperyalizminin prangalarını Batı medeniyeti diye yaldızlayarak ayaklarına bağlayanlar var.

Türkiye’nin emperyalizme direnmesi karşısında, “Sizi haydut devlet ilan ederler” diye bu milleti korkutmaya kalkan Batı Medeniyetinin kapıkulları var.

Türkiye, yeniden ABD’nin kucağına dönsün diye yatırlara çaput bağlayanlar var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar