Afrin’de PKK’ya CHP kalkanı

Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütü PKK/YPG/ PYD’yi sınır boylarımızdan temizlemek için harekât halinde. Türkiye-Amerika Savaşı, geleceğimizi belirleyen büyük mücadeledir...

Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütü PKK/YPG/ PYD’yi sınır boylarımızdan temizlemek için harekât halinde. Türkiye-Amerika Savaşı, geleceğimizi belirleyen büyük mücadeledir ve çok kritik bir eşiğe gelmiştir.

ABD’DEN PKK’YA PARA CHP’DEN PKK’YA KALKAN

Size savaşın dış cephesinden ve iç cephesinden iki önemli haber:
Birinci haber: ABD Savunma Bakanlığı’nın yeni yıl bütçesi açıklandı, PKK/YPG/PYD’ye 550 milyon dolar ödenek ayrıldı. Gizlisi saklısı yok, ABD PKK’ya bu yıl kendi Savunma Bakanlığı bütçesinden Türk Lirasıyla 2 Milyarın üzerinde para vereceğini ilan etti. Obama, PKK için “ABD’nin kara gücü” demişti. ABD, Kara Kuvvetlerinin bütçesini de yapıyor.
İkinci haber: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ısrarla “Türk Ordusu Afrin’in içine girmesin” diyor. “Siz yaklaşık 500.000 nüfusa sahip bir kente niye gireceksiniz? Kimin terörist olduğunu nasıl ayıracaksınız?” diye soruyor (Hürriyet ve Sputnik, 12 Şubat 2018). CHP yönetiminin de gizlisi saklısı yok, Afrin cephesinde kimin koruyucusu olduğunu ilan ediyor.
ABD emperyalizminden PKK/YPG/PYD’ye silah ve para.
CHP ise, PKK’nın Afrin’deki kalkanı.
İkisinin gerekçesi de insan hakları.
PKK terör örgütüne silah ve para vermek, “insan hakları” için.
PKK terör örgütüne Afrin’de kalkan olmak, o da insan hakları için.

BÖLÜCÜ TERÖRE ‘DEMOKRASİ’ KALKANI

CHP, terör örgütü PKK’ya yalnız Afrin’de kalkan değil, her yerde kalkan. PKK...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölmüş eşeğin etinden sucuk yapabilirler mi 29 Mart 2024 | 290 Okunma Avrupa milliyetçiliği yeniden dünya gündeminde 27 Mart 2024 | 216 Okunma Muhafazakârların milliyetçiliği 25 Mart 2024 | 463 Okunma Çarlık Rusyası’nın Of’tan kurtuluşu 23 Mart 2024 | 637 Okunma AK Parti’yi kemiren Ortaçağlı ve bölücü müttefikleri 22 Mart 2024 | 1.452 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar