ABD-Rusya kapışması mı

Türkiye’nin Vatan Savaşına karşı muhalefetin çeşit çeşit gerekçeleri var. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Suriye’nin kuzeyindeki savaşı ABD-Rusya savaşı olarak...

Türkiye’nin Vatan Savaşına karşı muhalefetin çeşit çeşit gerekçeleri var. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Suriye’nin kuzeyindeki savaşı ABD-Rusya savaşı olarak görüyor. 24 Ocak 2018 günü HaberTürk televizyonunda aynen şöyle söyledi: “Türkiye üzerinden ABD ve Rusya kapışma yapmak istiyor.”

TÜRKİYE RUSYA’NIN   SAVAŞINI MI YAPIYOR

Eğer bu savaş, ABD ile Rusya arasındaki bir üstünlük kapışması ise, Türkiye ABD’ye ve piyonlarına karşı kendi adına değil, Rusya adına savaşmış oluyor.
Zeytin Dalı Harekatı’na PKK/PYD ve FETÖ’nün yanından bakarsanız, bu savaşın Vatan Savaşı olmadığını kanıtlamanız gerekiyor.
O zaman şu soruları sormak gerekir:
- PKK’nın ve IŞİD’in bölücü terör eylemleri Türkiye’yi değil de, Rusya’yı mı hedef alıyor?
- İzmir Adliyesi’nin kapısının önünde polis memurumuz, canlı  bombanın üzerine Rusya uğruna mı atladı?
- İstanbul Maçka’da 30’un üzerinde polisimizin katledilmesi, Rusya’ya karşı bir eylem miydi?
- Kayseri’de 30’un üzerinde komandomuzu şehit eden terör eylemi, Rusya’yı mı hedef alıyordu?
 - Ankara istasyonunda toplanan gençlerimizi katledenler, Rusya’ya karşı mı mücadele ediyorlardı?
- 34 yıldır Güneydoğu illerimizde yapılan terör, Rusya’yı mı hedef alıyordu?
Bugün Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye’nin bölücü teröre ve yobaz terörüne karşı yürüttüğü mücadelenin devamıdır. Aşamalarını hatırlayalım:
- 24 Temmuz 2015 günü Türk Hava Kuvvetleri’nin harekatıyla başlayan Vatan Savaşı, PKK terör&uum...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar