Beşiktaş Terör Örgütü ABD’nin güdümündeydi

Ergenekon Davasının F Yargıçları ve F Savcılarının yargılanması önceki gün Yargıtay 8. Ceza Dairesi’nde başladı. Vatan Partisi yöneticileri Doğu Perinçek, Nusret Senem ve Erkan Önsel’in...

Ergenekon Davasının F Yargıçları ve F Savcılarının yargılanması önceki gün Yargıtay 8. Ceza Dairesi’nde başladı. Vatan Partisi yöneticileri Doğu Perinçek, Nusret Senem ve Erkan Önsel’in davaya müdahale talepleri ilk duruşmada kabul edildi. Davada fiilen, hukuken ve resmen tarafız. Ergenekon Davasında karşımızda tertibin başından beri ABD emperyalizmi vardı. Bunu duruşmaların ilk gününden başlayarak hep vurguladık. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne verdiğimiz dilekçede ve duruşmadaki sözlü açıklamamda, bu konuyu kanıtlarıyla ortaya koyduk. Dilekçeyi bu davanın esasını ortaya koyması açısından yayınlıyoruz.

19 EKİM 2009 GÜNLÜ DİLEKÇEMİZ

Özü: Ergenekon adı verilen yargılamaya yabancı devletlerin ve kurumların müdahalesine son verilmesi ve yargının emperyalist müdahaleden bağımsızlığının sağlanması için, hükümete ve yüksek yargı kurumlarına yazı yazılması talebi.

OLAY

I. Bu yargılamanın adını bile emperyalist devletler koymuştur. Hatırlanacağı üzere, AB Türkiye Temsilcisi Karen “Fogg’, kendisine ait olduğunu kabul ettiği e-postallarında, “Türk tarihinin hakkından gelme” hedefi konuyordu. O zamanki AB temsilcisi Fogg, 3 Aralık 2001 günü AB Merkezi’ndeki üst düzey görevlilerden Adriaan van der Meer’e yolladığı e-postada şunu yazıyordu:

“Ne AB, ne de ABD, Türkiye’ye kendi tarihinin hakkından gelmekte nasıl yardım edebilecekleri konusunda ipucuna sahip.” (Doğu Perinçek, Karen Fogg’un E-Postalları, 5. basım, Kaynak Yayınları, İstanbul, Ekim 2005, s.52)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündüz oruç tutuyor akşam kardeşimize saldırıyoruz 19 Mart 2024 | 233 Okunma Gündüz oruç tutuyor hava kararınca kardeşimize saldırıyoruz 18 Mart 2024 | 31 Okunma İznik Tacir çiftçisinin talebi: Rusya kapısı açık olsun 18 Mart 2024 | 151 Okunma 21. yüzyılda ön cephedeki sınıf mücadelesi 17 Mart 2024 | 112 Okunma Rabia Adevviye’den Derviş Ali’ye cehennem ateşini söndürenler 16 Mart 2024 | 622 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar