Kahraman oylar

SEÇİM SONUÇLARININ DİLİ-8Vatan Partisi oyları, 2015’te bu yana sayı olarak yükselmiyor. Partinin Türkiye, bölge ve dünya ölçeğindeki siyasal etkisi artıyor, fakat oyları artmıyor.Vatan Partisi Merkez...

SEÇİM SONUÇLARININ DİLİ-8

Vatan Partisi oyları, 2015’te bu yana sayı olarak yükselmiyor. Partinin Türkiye, bölge ve dünya ölçeğindeki siyasal etkisi artıyor, fakat oyları artmıyor.

Vatan Partisi Merkez Komitesi ve Merkez Yürütme Kurulu, bu konuda 30 Haziran ve 1 Temmuz 2018 günleri uzun uzun görüştü. Partimizin program, strateji ve siyasetlerinin doğru olduğu konusunda görüş birliği olduğu söylenebilir. Daha doğrusu görüşler böyle ifade ediliyor. Daha çok çalışma tarzı ve üsluba ilişkin eleştiriler var. Ancak aslında program ve siyasetlerdeki farklı duruşların, üslûp ve tarz bağlamında dile getirildiği de ortadadır.

SİSTEMİN DIŞINDAKİ ÇÖZÜM

Vatan Partisi ve dostları olarak, Vatan Partisi’nin tarihsel görevi ve konumunu anlamak durumundayız.

Vatan Partisi, Türkiye’de 1980 sonrasında kurulmuş olan sistemin dışında, hatta karşısında olan partidir. Vatan Partisi, bu sistemin seçeneğidir; Kemalist Devrimi tamamlama hedefini belirlemiştir ve bu görevin mevzisindedir. Dolayısıyla Vatan Partisi, sistemin yürümediği ve çöktüğü tarihsel süreçte büyük atağını gerçekleştirecek ve Millî Hükümetin merkezinde yer alacaktır. Bu açıdan Vatan Partisi’nin zamanı geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 976 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 59 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 158 Okunma Kürt halkımızı kazanmada belirleyici olan 07 Nisan 2024 | 431 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar