Tatil valizinize kitap koyun

GEÇEN yazımızda yaz tatilinizi müziksiz geçirmeyin diye müzik festivalleri önerisinde bulunmuştum. Bu yazımda ise valizinize koyabileceğiniz kitaplardan söz edeceğim.Bizde ve bütün dünyada tatile giderken...

GEÇEN yazımızda yaz tatilinizi müziksiz geçirmeyin diye müzik festivalleri önerisinde bulunmuştum. Bu yazımda ise valizinize koyabileceğiniz kitaplardan söz edeceğim.

Bizde ve bütün dünyada tatile giderken okuyabileceğiniz kitaplardan bir buket yapılır. Seçmeyi nasıl yapabiliriz.

Eğer kitap dergilerinden, bazı kaynaklardan yeni yayınları izliyorsanız, neleri okuduğunuz konusunda bir zevk oluşmuşsa seçim kolaylaşır. Kitabevlerine de uğruyorsanız gene liste oluşturmak için büyük çaba harcamanıza gerek yok.

Seçim için önce bu yıl içinde ödül almış kitapları seçin. Kitap fuarlarını gezenler kitaplıklarını zenginleştirmişlerdir.

*

BAZI ödülleri anımsatayım:

Elbet bu tam, eksiksiz bir liste iddiası taşımıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemekle siyasi dönem arasındaki bağlantı 23 Nisan 2024 | 25 Okunma Andante’nin çağrıştırdıkları 21 Nisan 2024 | 29 Okunma Yapı Kredi’de önemli bir sergi: Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük Sergisi 19 Nisan 2024 | 51 Okunma Hacettepe Üniversitesi’nde Azerbaycan Dili ve Edebiyatı toplantısı 16 Nisan 2024 | 46 Okunma Dinleyici için gerekli kitaplar 14 Nisan 2024 | 50 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar