Müzik dinlenecek bir gün

SEÇİM günleri çoğumuz oyumuzu attıktan sonra ne yapacağımız konusunda düşünüp dururuz. Dışarıda vakit geçirecek yerler de olmadığından kararlarımız kısıtlanır.Elbet...

SEÇİM günleri çoğumuz oyumuzu attıktan sonra ne yapacağımız konusunda düşünüp dururuz. Dışarıda vakit geçirecek yerler de olmadığından kararlarımız kısıtlanır.

Elbet herkesin ruh hali farklıdır, onun için de öneriler de dar zamanlara özgüdür.

Sabah erkenden oyunuzu verip evinize dönerseniz, yapılacak en iyi şey müzik dinlemektir.

Kim olursa olsun müzik stresi giderir, ruha sükûn verir.

Hiç kuşkusuz sandık başındaki, parti merkezindeki görevlilere müzik tavsiye etmekte tereddüdüm var, şimdi kulaklıklarla nerede, nasıl hangi koşullarda olursanız olun müzik dinleyebiliyorsunuz.

Adaylar için ne diyeceğimi, ne tavsiye edebileceğimi kestiremiyorum, böyle bir durumu yaşamadığım için yorum yapamıyorum.

Evinize dönerseniz CD çalarınıza bir CD koyar ruhunuzu da, zihninizi de dinlendirirsiniz, akşamki heyecana sakin bir ruh haliyle hazırlanırsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemekle siyasi dönem arasındaki bağlantı 23 Nisan 2024 | 37 Okunma Andante’nin çağrıştırdıkları 21 Nisan 2024 | 29 Okunma Yapı Kredi’de önemli bir sergi: Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük Sergisi 19 Nisan 2024 | 51 Okunma Hacettepe Üniversitesi’nde Azerbaycan Dili ve Edebiyatı toplantısı 16 Nisan 2024 | 46 Okunma Dinleyici için gerekli kitaplar 14 Nisan 2024 | 50 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar