Contemporary Istanbul’u gezdim

İstanbul Kongre Merkezi ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki fuar çağdaş sanatın günümüzdeki durumunu görmek iyi bir fırsat. Kim ne üretiyor, sanatseverler nelere ilgi...

İstanbul Kongre Merkezi ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki fuar çağdaş sanatın günümüzdeki durumunu görmek iyi bir fırsat. Kim ne üretiyor, sanatseverler nelere ilgi gösteriyor, sanat anlayışı nerelere evriliyor?

Estetik açlığınızı gidermek kadar bu tür soruların cevaplarını da bulabileceğiniz fuarda bu sene yerli ve yabancı 73 galeri yer alıyor.  

Fuarı gezmeden önce bana kalırsa bir katalog alın ve ziyaret güzergâhınızı ona göre düzenleyin. Kapıdan içeriye girmeden önce bir yere ilişin ve kataloğu okuyun.

CI’nin belirgin özelliği Türk resmi ile dünyanın çeşitli ülkelerinin sanatçılarını aynı ortamda buluşturması.

Resim alıcıları seçme konusunda zengin bir tercih listesi ile karşılaşacaklar.

Eserlerini gördükleri sanatçılarla tanışacaklar, onlardan bilgi alacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yapı Kredi’de önemli bir sergi: Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük Sergisi 19 Nisan 2024 | 47 Okunma Hacettepe Üniversitesi’nde Azerbaycan Dili ve Edebiyatı toplantısı 16 Nisan 2024 | 46 Okunma Dinleyici için gerekli kitaplar 14 Nisan 2024 | 50 Okunma Ankara’yı tanımak 12 Nisan 2024 | 93 Okunma Bayramı yaşadığın şehirde geçirmek 11 Nisan 2024 | 49 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar