CHP Atatürk'ün partisidir, öyle kalacak!

Tv100 Gazetesi Yazarı Doğan Çağlar'ın bugünkü (25.10.2022)''CHP Atatürk'ün partisidir, öyle kalacak!'' başlıklı yazısı.

Rahmetli dedem sıkı bir Adnan Menderes hayranıydı. Babam ve amcalarım sağ görüşlü insanlar. Ben lise yıllarımdan itibaren ülkücü harekete sempati besledim; şu anki görüşüm, duruşum devletçilik!

Devletin sarsılmaz, yıkılmaz bütünlüğü…

Devletin bekası; devlet varsa her şey var, devlet yoksa hiçbir şey yok…

CHP‘li olmadım hiçbir zaman. Ancak, Atatürk’ün temelini attığı bu partiye, Atatürk’e olan sarsılmaz sevgimden dolayı her zaman saygı duydum. Bu memleketin sac ayaklarından biri olarak gördüm. Orada siyaset yapan kardeşlerimizi her daim Atatürkçü çizgide görmek isteriz.

İktidara gelir ya da gelmez, o ayrı mesele. Demokrasi var. Milletin teveccühü hangi yöndeyse iktidar o olur. Fakat, her ne kadar CHP'li olmasam da CHP'nin gittikçe Atatürkçü çizgiden, devletçi çizgiden, milli çizgiden uzaklaşmasına duyarsız kalamam. Kalmayacağım!

Bugün CHP, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'lilere bakanlık vereceğim diyenlerin; şanlı, asil, kahraman Türk ordusuna, teröristlerle savaşırken "kimyasal silah kullandı" iftirası atanların, Selahattin Demirtaş‘ın söylemiyle hareket edenlerin; Türklüğü ve Müslümanlığı ile sorunları olanların partisi haline geldi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 779 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar