Yay burcunda Satürnyen Yeni Ay

Merhaba Arkadaşlar, 18 Aralık günü öğlene doğru Yay burcunun 26. derecesinde Satürnyen bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da ACULEUS sabit yıldızı güçlü bir şekilde kendini hissettirecektir. Yeni Ay...

Merhaba Arkadaşlar,
18 Aralık günü öğlene doğru Yay burcunun 26. derecesinde Satürnyen bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da ACULEUS sabit yıldızı güçlü bir şekilde kendini hissettirecektir. Yeni Ay ortalama 10 gün kadar etkili olacaktır arkadaşlar. Şimdi bu Yeni Ay süresince hem bizler hem Dünya hem de Türkiye üzerinde ne gibi etkileri olabilir, buna göz atalım.

Yeni Ay zamanı elimizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı olabiliriz. Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekanlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli oluruz. Her türlü yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğimiz bir zamandır. Yine bu dönem hayatımızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabiliriz. Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimli oluruz. Bu dönem başımıza gelen olaylara iyimser, daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz. Bu Yeni Ay zamanı riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkın oluruz. Bu dönem spora başlamak, spor konusunda profesyonel destek almak için idealdir. Öyle gidip dört tane baklava dilimi yapmaktan bahsetmiyorum spor derken, adam gibi spor yapmaktan bahsediyorum. Mesela atıcılık, ata binme, tempolu yürüyüşler, jimnastik..vb. İnandığımız tüm değerler, değer yargılarını tek tek sorgulayabiliriz.

Bu Yeni Ay zamanı küçük şeylerden çok rahat bir şekilde mutlu olabiliriz. Optimist olmakta bir dünya markası olabilirsiniz. Yeni Ay zamanı detaylar çok boğucu ve sıkıcı gelir. Bu yüzden detay gerektiren işlerde başarı kazanmak biraz zordur. Çocuk gibi her şeye çok kolay bir şekilde inanabilir, çabuk kandırılabiliriz, dikkatli olun. Bu dönem vereceğiniz sözlere de dikkat edin. Sadece tutabileceğiniz sözler verin ve alın. Yeni felsefeler, dinsel konular, farklı hayat görüşleri, farklı inançların olduğu ortamlara ve konulara çok rahat bir şekilde çekilebiliriz. İnançlar ve fikirler için yapılan mücadele daha agresif ve sert olabilir, mücadelelerden pek kaçınmayız. Bu dönem hayır deme mekanizmamız çok iyi çalışmayabilir, buna dikkat etmek gerekir. Her gelen teklife evet demeyin, biraz seçici olun. Her plana dahil olmaya çalışırken plansız programsız kalmayın ortalarda. Bu dönem patavatsızlıklara dikkat! Kaş yapayım derken göz çıkarmayın arkadaşlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 241 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 259 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar