Merkür Akrep burcunda Retro!

Yeni bir Merkür Retrosu süreci başlıyor. Bu sefer Merkür, Akrep burcunda geri hareket edecek. 30 Ekim’de duraklamaya başlayacak ve akabinde 1 Kasım’da tam gaz geri hareketine başlayacak. 22 Kasım’a kadar da devam edecek. İşte...

Yeni bir Merkür Retrosu süreci başlıyor. Bu sefer Merkür, Akrep burcunda geri hareket edecek. 30 Ekim’de duraklamaya başlayacak ve akabinde 1 Kasım’da tam gaz geri hareketine başlayacak. 22 Kasım’a kadar da devam edecek. İşte Merkür Retrosunda dikkat etmeniz gereken konular neler, gelin birlikte göz atalım… Merkür; her türlü bilgi-iletişim-anlaşma ondan sorulur. Dünya üzerindeki tüm iletişim ağları, konuşma, bilgi ve bu bilginin yayılması onun kontrolündedir. Merkür dört ayda bir, yılda üç defa geri hareket eder. Aslında tam olarak geri hareket değil, sadece hızı düşer ve yavaşlar. Dünya’dan bakıldığında ise geri gidiyormuş izlenimi verir. Geri gittiği dönemde ise şunlara dikkat edilmesi gerek; – Her türlü iletişimde aksaklılar ve sorunlar yaratır, hayatınıza uzun süre kalıcı olmayacak geçici kişileri, olaylar, konular katar, para hesaplarında yanlışlıklar çıkartır, elektronik aletlerinizi bozar ve sizi sinir eder.
– Merkür geri giderken yaptığınız sözleşmeleri bozar. Sonrasında başlattığınız ilişkilere uzun zaman vermez, anlamadığınız bir anda bitiriverir. Bilgi akışında aksaklıklar yaratır. İş yerlerinde bilgisayarları çökertebilir, evinizde dijital eşyaları anormal bir duruma sokabilir.
– Merkür geri giderken elinizde kalan işlerinizi tamamlayın, geri gittiği süreç aslında toparlama tamamlama, düzene soka sürecidir, ama yeni bir şeylere başlarsanız bir nevi canınıza okur.
– Evlenmek, ev alıp satmak için de uygun bir süreç değildir. Seyahatlerde bilet ve bavulların kaybolmasıdır, bu dönemde bu ikiliye çok dikkat edin. Araçları ile uzun yola çıkacak olanlar ekstra dikkat etmelerinde yarar var. Araçlarınızın bakımını yaptırmayı unutmayın.
– Değerli eşya, evrak gibi şeyleri kargoya verirken dikkatli olun adresi doğru yazdığınıza, kaybolmasınlar. Cep telefonu sorunları, bilgisayar problemleri, elektrikli ev aletlerinde problemler, elektroniklerde sıkıntılar olur.
&...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 241 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 259 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar