Gökyüzünün Sözcü’sü

İçinizdeki yaşam enerjisi sayesinde karşılaştığınız her türlü sorunu kolayca çözeceksiniz. İşyerindeki problemleri ele alırken, her zamankinden daha yapıcı davranmaya ve sabırlı olmaya...

İçinizdeki yaşam enerjisi sayesinde karşılaştığınız her türlü sorunu kolayca çözeceksiniz. İşyerindeki problemleri ele alırken, her zamankinden daha yapıcı davranmaya ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Yanlış anlaşılmalardan dolayı sevgilinizle aranızda sorun çıkabilir. Bu sürecin uzamaması için çaba harcamalı ve ailenizin fikirlerine kulak vermelisiniz. Başta çocuklarınız olmak üzere sevdiklerinizle vakit geçirmeli ve hobilerinize vakit ayırmalısınız.

KOÇ
Yeni taşındığınız eve yerleşirken yorgun düşebilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişinin desteği sizi mutlu edecek. Büyük beklentilere girmeden küçük şeylerle mutlu olmanın tadını çıkarın.

BOĞA
Mantığınızla duygularınız arasında kalacaksınız. Kimseye hayır diyemeyen yapınız sizi zor durumda bırakabilir. Pek çok kişi, pratik zekayla sorunlara çözüm bulmanıza ihtiyaç duyacak.

İKİZLER
Bugünü öfke patlamalarıyla geçirebilirsiniz. Duygusal birikimlerinizi sizi anlamakta zorlanan sevgilinizle paylaşabilirsiniz. Yapıcı olmak hayatınızı kolaylaştıracak. Sağlığınıza dikkat edin.

YENGEÇ
Alışverişe çıkın ve evinizin dekorasyonunu güzelleştirmek için yeni objeler alın. Sevgilinizin baskıcı tavırlarından uzak durmak için günü farklı programlar yaparak değerlendirebilirsiniz.

ASLAN
İlişkinizdeki duygusal sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. En iyisi kendinizle baş başa kalıp zevk aldığınız hobilere yönelin. Moralinizi yükseltecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 241 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 259 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar