Hareketli bir haftaya hazır olun

Satürn etkisiyle Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Gelecek haftanın ‘en’ler listesine Venüs ile Jüpiter arasındaki sert görünüm damga vuracak. Merkür’ün Aslan burcuna geçeceği bu dönemde eğlenceli...

Satürn etkisiyle Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Gelecek haftanın ‘en’ler listesine Venüs ile Jüpiter arasındaki sert görünüm damga vuracak. Merkür’ün Aslan burcuna geçeceği bu dönemde eğlenceli konulara yönelecek ve pratik zekanızla sorunların üstesinden geleceksiniz.

Satürn etkisiyle Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Herkesin odak noktasında yapılması gereken işler, sorumluluklar olacak. İş dünyasıyla ilgili ekonomik konular ön plana çıkacak. Bu Dolunay’da yeni bir iş kurabilir, disiplinli çalışabilir ve kendinize çekidüzen verebilirsiniz. Ciddiyetle halledilmesi gereken işlerin üzerine gideceksiniz. Para kazanmaya odaklanmak için iyi bir süreç olabileceğini düşünmek pek yanlış olmaz.

Yoğun bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert görünüm nedeniyle gelecek hafta boyunca önce ilişki, sonra da yeme-içme ve para harcamayla ilgili abartılı davranışlar sergileyebiliriz. Özellikle Akrep, Aslan burcu olanlar, yükselen burcu bu olanların harcamaları ve lükse düşkünlükleri artabilir. Hafta boyunca kilo alabilirsiniz. O yüzden yiyip içtiklerinize dikkat edin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 236 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 256 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar