Merkür Jüpiter ve Plüton'la kontak kuruyor

Gelecek hafta Merkür önce Jüpiter ile sonra da Plüton’la kontak halinde olacak. Önümüzdeki hafta yine dopdolu ve çok hareketli olacak. Her zamankinden daha çok araştırma yapacağınız bir dönem başlamak...

Gelecek hafta Merkür önce Jüpiter ile sonra da Plüton’la kontak halinde olacak. Önümüzdeki hafta yine dopdolu ve çok hareketli olacak. Her zamankinden daha çok araştırma yapacağınız bir dönem başlamak üzere. İlgili olduğunuz bazı konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Güneş artık İkizler burcunda seyahat ediyor. Genel olarak halkla ilişkiler, sosyal olmak için iyi bir dönem. Gelecek hafta gökyüzünün durumundan en çok İkizler burçları etkilenecek.

Gelecek hafta fikirlerinizi ifade ederken oldukça sabırsız ve abartılı tavırlar takınabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar aramak ve girişimler yapmak için çok verimli bir dönem başlıyor. Merak duyduğunuz bir konuda eğitime başlamak, yabancı dil öğrenmeye başlamak için doğru zaman. Özellikle Boğa, Akrep ve yükselen burcu bu olanlar, sözü edilen konularda yoğun etki altında kalacak.

Merkür’ün Plüton’la kuracağı kontakla, iş ve kariyerle ilgili konularda derin araştırmalar yapacaksınız. Bu süreç, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsat olabilir. İş konusunda sizden saklanan ne varsa gerçekler bir bir önümüze düşmeye başlayacak. Özellikle Boğa, Oğlak ve yükselen burcu bu olanlar gerçeklerle karşılaşmaya hazırlıklı olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 241 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 259 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar