Yeni yılda paraya dair merak ettiğiniz her şey

Finansal anlamda şanslı bir sürece giriş yapacaksınız31 Mart’ta Venüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal anlamda şanslı ve keyifli bir sürece giriş...

Finansal anlamda şanslı bir sürece giriş yapacaksınız

31 Mart’ta Venüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal anlamda şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazancınızı artırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz.
30 Nisan’da 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. İş konularında tacize maruz kalabilirsiniz. Dolunay etkisiyle nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilir.
15 Mayıs’ta Uranüs, Boğa burcuna geçiş yapacak, 2026 senesine kadar bu burçta seyahat edecek ve sizin için yepyeni bir dönem başlayacak. Uranüs, alıştığınız düzenin değişmesine ve sıradışı gelişmelere işaret ediyor. 2. evinizde hareket edecek Uranüs, madde ve finans konularına yaklaşımınızı kökten değiştirebilir ve radikal kazanç kapılarıyla karşılaşabilirsiniz.
9 Eylül’de Venüs, Akrep burcuna geçiş yapacak ve Venüs retrosu, retro bitimi derken sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda dikkatli adımlar atmanızda yarar var. 24 Ekim’de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Finansal konular gündeme gelebilir. Yeni kazançlar gündemde. İş hayatınıza ilişkin konularda olumlu gelişmeler meydana gelecek. Finansal anlamda destekleyici etkiler gündemde olacak.

Gelir artışına ve yeni kazanç kapılarına hazırlıklı olmalısınız

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 241 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 259 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar