Yıldırım’a emrivaki mi yapıldı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmesinden hemen sonra AK Parti’de Ankara için Mehmet Özhaseki, İzmir için Nihat Zeybekçi tebrikleri kabul etmeye...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmesinden hemen sonra AK Parti’de Ankara için Mehmet Özhaseki, İzmir için Nihat Zeybekçi tebrikleri kabul etmeye başlamıştı. İkisine de tebligat en üst düzeyde yapılmıştı.

Oysa, İstanbul adayı olarak duyurulan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yoğun bir program nedeniyle İzmir ile İstanbul arasında mekik dokuyordu ve henüz resmi bir tebligat yoktu. 21 Kasım 2018 Çarşamba gününe İzmir’de başlamış, gece Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yerine bir toplantıya katılmak için İstanbul’a geçmişti. Devam etmekte olan uluslararası toplantı için bu sabah yeniden İzmir’e dönmesi bekleniyordu.

İstanbul adayı ile ilgili ilk açıklamayı AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş yaptı. Kurtulmuş, gün içinde TRT’de gazeteci Yaşar Taşkın Koç’un sorularını yanıtlarken isim vermeden Ankara ve İstanbul adaylarının kesinleştiğini söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 1.221 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 733 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 761 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.639 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.421 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar