Yeni Anayasa ne için?

Pazar gününe patlama sesiyle başladım.Önce gök gürültüsü sandım. Yataktan fırlayıp pencereden dışarı baktım ama yağmur ya da gök gürültüsüne neden olacak bir hava da göremedim.O...

Pazar gününe patlama sesiyle başladım.

Önce gök gürültüsü sandım. Yataktan fırlayıp pencereden dışarı baktım ama yağmur ya da gök gürültüsüne neden olacak bir hava da göremedim.

O sırada telefonum çaldı. SÖZCÜ TV’den Tarık Işık’ın aradığını görünce biraz korktum. Gelen sesin patlama olduğunu o an düşünmeye başladım. Telefonu açınca Tarık “Patlamayı duydun mu?” diye sordu. Duyduğumu söyledim.

Bir kaç dakika sonra Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker aradı. Olgunlar Sokak’ın başında olay yerini görebildiği bir yerden aradığını söyledi. “Çatışma ve patlama oldu” dedi.

Evden çıkıp 400 metre uzaktaki olay yerine doğru gitmek istedim ama polis geniş bir alanı çembere aldığından bu mümkün olmadı.

Sonrasını resmi açıklamalardan biliyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.518 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 737 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 768 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.664 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.428 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar