TÜİK: Demir kapı kör pencere...

Ankara’da Eskişehir yolundan Necatibey Caddesi’ne doğru yürüyorsanız Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) önünden geçersiniz. Ben o yolu sıkça kullanırım.Geçen yaz yekpare camdan yeni bir...

Ankara’da Eskişehir yolundan Necatibey Caddesi’ne doğru yürüyorsanız Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) önünden geçersiniz. Ben o yolu sıkça kullanırım.

Geçen yaz yekpare camdan yeni bir gökdelen yapıp eski emektar binayı yıktılar. Yeni binanın çevresi de ona göre şekillendi, duvarlar ve demir kapılar yükseldi.

Ben yüzlerce kez önünden geçtiğim halde ana girişteki demir kapının kapandığını hiç görmemiştim. Güvenlikçiler kenarda bekliyor, girip çıkanları kontrol ediyor ama o demir kapıyı genelde açık tutuyorlardı.

O demir kapının kapandığını dün ilk kez gördüm.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “11:00’de ordayım” mesajı sosyal medyaya düştükten 10 dakika sonra kapandı o kapı.

TÜİK çalışanları dahi o kapının kapanmasına şaşırmıştı. “Kemal Kılıçdaroğlu için gelecek medya mensupları girmesin diye kapatmışlardır” diye iyi niyetlice düşündüler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 733 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 761 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.638 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.421 Okunma Kader değil, sizin seçiminiz! 30 Mart 2024 | 498 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar