Olmayan sorunu çözebilirler mi?

Türkiye’nin en az ekonomik kriz kadar ciddi bir sorunu daha var:Ekonomik krizle mücadele etmesi gereken iktidar, ekonomik krizin varlığına inanmıyor.Gelin kısa bir özet yapalım:– Sık sık Almanların bizi...

Türkiye’nin en az ekonomik kriz kadar ciddi bir sorunu daha var:

Ekonomik krizle mücadele etmesi gereken iktidar, ekonomik krizin varlığına inanmıyor.

Gelin kısa bir özet yapalım:

– Sık sık Almanların bizi kıskandığını, Avrupa’da kuyrukların olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’yla görüşmesinde ve bazı kürsü konuşmalarında Türkiye’de ekonominin kötü olmadığını söyledi.

– AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, doların TL karşısındaki artışını, doların Japon Yen’i karşısındaki değeriyle kıyasladı ve şöyle dedi:

“Doların değeriyle ilgili Japonya bir mukayese yapıyor mu? Japonla 114 yen olan dolar kurunu göstererek kendi ekonomisini değerlendiriyor mu? Nasıl başarısız bir ekonomiyiz diyerek kendi ekonomilerini değerlendiriyor mu? Bu ülkede faizle mücadelemizi sonuna kadar yürüteceğiz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.512 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar