Nasıl bu hale geldik?

Tam hatırlamıyorum. Ortaokul sonda da olabilirdik lisenin başında da…Kars Susuz’da Kazım Karabekir Öğretmen Lisesi’nde yatılı öğrenciydik.Daha önce anlatmıştım. Okul Cilavuz Köy...

Tam hatırlamıyorum. Ortaokul sonda da olabilirdik lisenin başında da…

Kars Susuz’da Kazım Karabekir Öğretmen Lisesi’nde yatılı öğrenciydik.

Daha önce anlatmıştım. Okul Cilavuz Köy Enstitüsü’nün yerleşkesindeydi. Yok yoktu.

Rus işgalinden kalma iki büyük karargâh binası erkek ve kız yurdu olarak kullanılıyordu. Kız yurdu binasının giriş katları ise laboratuvarlarla doluydu.

Akeordeon, keman, piyano olan bir müzik laboratuvarı, fizik ve kimya laboratuvarları ve bir ders sırasında her öğrenciye bir şövalenin düştüğü resim laboratuvarı benim hatırladıklarımdı.

Şimdi öğretmen olan sevgili arkadaşım Murat’la o resim laboratuvarında çok vakit geçirirdik. Bir de bu aralar Karayipler’de bir cruise gemisinde çalışan arkadaşımız Yalçın vardı. Resim öğretmenimiz Naci İren’den, yağlıboya resim yapmayı öğrenmiş sürekli yağlı boya resim yapıyorduk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.518 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 737 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 769 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.665 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar