Millet pası!

Ortalık fena şenlendi.Bu seçimlerin önceki seçimlerden farklı bir yanı var:Rakip ittifaklar, kendi başarılarından çok rakiplerinin hatalarıyla ilerliyor.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun...

Ortalık fena şenlendi.

Bu seçimlerin önceki seçimlerden farklı bir yanı var:

Rakip ittifaklar, kendi başarılarından çok rakiplerinin hatalarıyla ilerliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “türban yasa teklifi” ile ABD, Almanya ve İngiltere seyahatleri iktidarın önüne gollük pas olarak düşmüştü.

Aynı şekilde İYİ Parti ile HDP arasındaki kavga, İYİ Parti’lilerin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına gösterdiği direnç iktidar bloğuna büyük koz vermişti.

Mutfaktaki boş tencerenin ateşiyle her geçen gün biraz daha eriyen Cumhur İttifakı, önüne gelen bu fırsatları iyi değerlendirdi. Seçim ekonomisi önlemleriyle de tencerenin ateşini biraz dindirerek de tabanını “oylarımız artıyor” algısına inandırmayı başardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizi gidi emanetçiler! 18 Mart 2024 | 1.318 Okunma Ya hurma? 15 Mart 2024 | 820 Okunma “Dördüncü dönem” için düğmeye basılıyor! 13 Mart 2024 | 448 Okunma Ankara’dan görünen! 08 Mart 2024 | 279 Okunma Kurum için “Nevruz” fırsatı! 06 Mart 2024 | 1.379 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar