Kusura bakmayın biz müzik dinlemeye devam edeceğiz!

Çok saygı duyduğum bir meslek büyüğüm dün telefonla aramıştı. Bu imalara maruz kalmama o da tepki gösteriyordu

Salgın nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasaklarında alkol yasağının da uygulanmasına kimse akıl sır erdirilememişti.

Hepimiz yasağı koyanlara ve Bilim Kurulu üyelerine “bunun salgınla mücadeleye faydası ne” sorusunu yöneltmiştik.

Tatmin edici yanıtlar alamayınca da hükümetin gerçek niyetinin salgınla mücadele değil, salgını bahane ederek alkolü yasaklama olduğunu ifade etmiştik.

Bazı kabine üyeleri, bu anlamsız yasağı savunmak için “Dünya Sağlık Örgütü’nün, Avrupa ülkelerinin uygulaması böyle” yalanını ortaya atmıştı. Bazıları bizim “fırsattan istifade alkolü yasaklıyorlar” tespitimize sert tepkiler göstermişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, salgın bahanesiyle uygulanan müzik yasağının kaldırılacağını duyururken “Kusura bakmayın kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok” demesi, alkol yasağı ve müzikli mekanlara uygulanan yasağın gerçek niyetini de ortaya çıkarmış oldu.

Canlı müzik dinlemek, eğlenmek istemeyenlerin tercihine saygı duyuyorum. Ancak onlar da konser dinlemek, eğlenmek isteyenlere saygı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.504 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.648 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar