Konuşmaya değer Sayın Arınç

SÖZCÜ muhabiri Veli Toprak geçen hafta, son zamanların en çok konuşulan haberinden birine imza atmıştı.

Habere göre Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulacak Yüksek İstişare Kurulu üyelerine başlangıçta 13 bin TL maaş verilmesi kararlaştırılmış. Ancak bu rakam yeterli görülmediği için zam yapılmış ve yeni rakam 18 bin TL olmuş.
Halkın ekonomik kriz, pahalılık, işsizlik altında inim inim inlediği şu günlerde bu detay elbette çok dikkat çekiciydi ve YİK üyeleri ister istemez hedef haline geldi.
Meslektaşım Kübra Par’ın yaptığı söyleşide o eleştirilere yanıt veren YİK üyelerinden Bülent Arınç şöyle diyordu:
“Bir ücret alacaksak, biz bunu hiç konuşmadık ki. Konuşmaya değer mi? Biz Meclis Başkanlığı yaptık. Meclis Başkanlığı bize araç tahsis etti. 4 koruma verdiler. Hayatımı sürdürüyorum. Emekli maaşımızı alıyoruz, ofisimizde oturuyoruz. Meclis Başkanlığı’nda yerimiz var. Şimdi benim ne alacağımı ben düşünmüyorum ki, birtakım edepsizler yorum yapsınlar.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.506 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.648 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum